Tapijt Paradijs: Uw adres voor wonen en slapen

Tapijt Paradijs: Uw adres voor wonen en slapen - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Een garantie voor sfeer. Onbedwongen, maar o zo deskundig en vakkundig. Dat is waar Tapijt Paradijs voor staat. Sandra heeft de winkel nu al 25 jaar vol enthousiasme en overgave goed en krachtig op de rol. Het bedrijf heeft in deze jaren al volop naam gemaakt.

Tapijt Paradijs heeft een ruime keuze in tapijt, vinyl, laminaat, pvc, gordijnen, vitrage, binnen- en buitenzonwering etc. nu ook bedden, kasten, linnengoed, kussens en dekbedden.

Het complete plaatje dus. En dat blijkt te werken. Natuurlijk komen veel mensen binnen dankzij de uitstraling van de winkel: Het ziet er overzichtelijk, ruim en mooi uit. Maar ook komen er steeds meer mensen die van ons goede werk hebben gehoord via vrienden en collega’s of social media. Op deze mond-tot- mondreclame zijn wij heel trots, meldt Sandra, de eigenaresse van Tapijt Paradijs. De woninginrichter staat bekend om het vlekkeloze verloop van het hele traject van aankoop tot stoffering. Vooral voor de mensen die al eerder bij grootwinkelbedrijven hebben gekocht en daarna bij ons komen, gaat er een wereld open. Bij ons gaat alles namelijk op een zeer onbedwongen manier: van advies, tot opmeten en leggen. Dit komt voornamelijk omdat wij vrijwel alles in eigen hand hebben. Wij hebben een eigen stoffeerder, die de tijd neemt voor een klus en die niet te beroerd is om een keer een kastje of een bed te verplaatsen. Ook de mensen die op de kleintjes moeten letten kunnen goed bij ons terecht. Wij hebben materialen in iedere prijsklasse, en...

Een garantie voor sfeer.

Wil de klant eventueel een keer op een avond komen dan is dat ook geen probleem wij maken graag een afspraak met de klant. Het voordeel is dat de klant zelf kan aangeven wanneer het past. Alles staat bij ons in het teken van de klant.

Zoals men zegt: KLANT IS KONING.

Graag verwelkomen wij jullie graag in onze winkel in een ongedwongen sfeer.

Team Tapijt Paradijs

NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven. Waarom een PVC-vloer? 1 Kindvriendelijk Onze vloeren zijn bestand tegen speelgoed, vallende drinkbekers en stampende peuters. En heel ... lees verder »

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie

“Gladde ongepolijste vloeren, strak & trendy“ De laatste trend vooruitzichten tonen dat gladde ongepolijste vloeren dé trend van 2018 zijn en dat de industriële look van beton en cement de k... lees verder »