Tapijt Paradijs: Uw adres voor wonen en slapen

Tapijt Paradijs: Uw adres voor wonen en slapen - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Een garantie voor sfeer. Onbedwongen, maar o zo deskundig en vakkundig. Dat is waar Tapijt Paradijs voor staat. Sandra heeft de winkel nu al 25 jaar vol enthousiasme en overgave goed en krachtig op de rol. Het bedrijf heeft in deze jaren al volop naam gemaakt.

Tapijt Paradijs heeft een ruime keuze in tapijt, vinyl, laminaat, pvc, gordijnen, vitrage, binnen- en buitenzonwering etc. nu ook bedden, kasten, linnengoed, kussens en dekbedden.

Het complete plaatje dus. En dat blijkt te werken. Natuurlijk komen veel mensen binnen dankzij de uitstraling van de winkel: Het ziet er overzichtelijk, ruim en mooi uit. Maar ook komen er steeds meer mensen die van ons goede werk hebben gehoord via vrienden en collega’s of social media. Op deze mond-tot- mondreclame zijn wij heel trots, meldt Sandra, de eigenaresse van Tapijt Paradijs. De woninginrichter staat bekend om het vlekkeloze verloop van het hele traject van aankoop tot stoffering. Vooral voor de mensen die al eerder bij grootwinkelbedrijven hebben gekocht en daarna bij ons komen, gaat er een wereld open. Bij ons gaat alles namelijk op een zeer onbedwongen manier: van advies, tot opmeten en leggen. Dit komt voornamelijk omdat wij vrijwel alles in eigen hand hebben. Wij hebben een eigen stoffeerder, die de tijd neemt voor een klus en die niet te beroerd is om een keer een kastje of een bed te verplaatsen. Ook de mensen die op de kleintjes moeten letten kunnen goed bij ons terecht. Wij hebben materialen in iedere prijsklasse, en...

Een garantie voor sfeer.

Wil de klant eventueel een keer op een avond komen dan is dat ook geen probleem wij maken graag een afspraak met de klant. Het voordeel is dat de klant zelf kan aangeven wanneer het past. Alles staat bij ons in het teken van de klant.

Zoals men zegt: KLANT IS KONING.

Graag verwelkomen wij jullie graag in onze winkel in een ongedwongen sfeer.

Team Tapijt Paradijs

Vakantie

vanaf 12 tot en met 15 mei is onze winkel gesloten, vanaf 17 mei zijn wij weer gewoon dagelijks volgens de gewone openingstijden geopend.... lees verder »

COVID 19 (CORONA) - Tapijt Paradijs Oude Pekela

COVID 19 (CORONA)

CORONA UPDATE. Vanaf 28 april 2021 is het weer mogelijk om zonder afspraak onze showroom te bezoeken. Tot die tijd kunt u op afspraak langskomen. Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u g... lees verder »