Tapijt Paradijs: Uw adres voor wonen en slapen

Tapijt Paradijs: Uw adres voor wonen en slapen - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Een garantie voor sfeer. Onbedwongen, maar o zo deskundig en vakkundig. Dat is waar Tapijt Paradijs voor staat. Sandra heeft de winkel nu al 20 jaar vol enthousiasme en overgave goed en krachtig op de rol. Het bedrijf heeft in deze jaren al volop naam gemaakt.

Tapijt Paradijs heeft een ruime keuze in tapijt, vinyl, laminaat, pvc, gordijnen, vitrage, binnen- en buitenzonwering etc. nu ook bedden, kasten, linnengoed, kussens en dekbedden.

Het complete plaatje dus. En dat blijkt te werken. Natuurlijk komen veel mensen binnen dankzij de uitstraling van de winkel: Het ziet er overzichtelijk, ruim en mooi uit. Maar ook komen er steeds meer mensen die van ons goede werk hebben gehoord via vrienden en collega’s of social media. Op deze mond-tot- mondreclame zijn wij heel trots, meldt Sandra, de eigenaresse van Tapijt Paradijs. De woninginrichter staat bekend om het vlekkeloze verloop van het hele traject van aankoop tot stoffering. Vooral voor de mensen die al eerder bij grootwinkelbedrijven hebben gekocht en daarna bij ons komen, gaat er een wereld open. Bij ons gaat alles namelijk op een zeer onbedwongen manier: van advies, tot opmeten en leggen. Dit komt voornamelijk omdat wij vrijwel alles in eigen hand hebben. Wij hebben een eigen stoffeerder, die de tijd neemt voor een klus en die niet te beroerd is om een keer een kastje of een bed te verplaatsen. Ook de mensen die op de kleintjes moeten letten kunnen goed bij ons terecht. Wij hebben materialen in iedere prijsklasse, en...

Een garantie voor sfeer.

Wil de klant eventueel een keer op een avond komen dan is dat ook geen probleem wij maken graag een afspraak met de klant. Het voordeel is dat de klant zelf kan aangeven wanneer het past. Alles staat bij ons in het teken van de klant.

Zoals men zegt: KLANT IS KONING.

Graag verwelkomen wij jullie graag in onze winkel in een ongedwongen sfeer.

Team Tapijt Paradijs

LAMINAAT AANBIEDING

LAMINAAT AANBIEDING Nu in de aanbieding een prachtige matte A kwaliteit laminaatvloer van een gerenommeerd merk voor de ongelofelijke prijs van slechts € 15,95 m2 Nu reserveren voor later kan ook. Laten leggen? Vraag naar onze voordelige vloerenservice, uiteraard inclusief plinten plaatsen. Geen vervoer? Laten bezorgen is geen probleem, wij meten zelfs gratis voor u in.... lees verder »

NIEUWE collectie PVC clickvloeren

Rigid Core XL: De beste PVC CLICKvloer in prijs, kwaliteit en decoren. Veertien nieuwe kleuren nu beschikbaar bij Tapijt Paradijs Duurzamer, innovatiever en gebruiksvriendelijker dan ooit. De nieuwste generatie clickvloer kent qua kracht, stabiliteit, installatiegemak, kras- en zonlichtbestendigheid zijn gelijke niet. Tapijt Paradijs komt nu met een fantastische uitbreiding in 14 kleuren. Al deze nieuwe decoren zijn per direct verkrijgbaar. Nog diverser 14 karaktervolle beton-, natuursteen- e... lees verder »