Nieuws en aanbiedingen

1 2 > »

NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer... lees verder »

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie

“Gladde ongepolijste vloeren, strak & trendy“ De laatste trend vooruitzichten tonen dat gladde ongepolijste vloeren dé trend van 2018 zijn... lees verder »

Raamdecoratie op maat - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Raamdecoratie op maat

Met de raamdecoratie van bece® maak je van je huis je thuis. Al bijna 50 jaar maken we raamdecoratie op maat. Onze raamdecoratie is geïnspireerd op... lees verder »

Nieuw: Tapijt Houston - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Nieuw: Tapijt Houston

Hierbij introduceren wij een nieuwe tapijt kwaliteit: Houston. De Houston is gemaakt van 100% Polyamide 6 Imprel garen en is geverfd d.m.v. de Space... lees verder »

NIEUW: Dynamic Wood-XXL – Vinylcollectie - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUW: Dynamic Wood-XXL – Vinylcollectie

Revolutionaire planklengte van 200 cm!” Dynamic Wood-XXL is een schitterende en ook revolutionaire uitbreiding van de ongeëvenaarde Dynamic... lees verder »

CORE tec de stoere laminaat vloer - Tapijt Paradijs Oude Pekela

CORE tec de stoere laminaat vloer

COREtec original is dé koploper in duurzame vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met zijn eigen unieke voordelen. De COREtec vloeren... lees verder »

OPRUIMING BEDDEN - Tapijt Paradijs Oude Pekela

OPRUIMING BEDDEN

Wij maken ruimte voor de nieuwste collectie bedden. Daarom gaan onze demo modellen met hoge kortingen de deur uit. Verschillende uitvoeringen,... lees verder »

Wij hebben onze tapijt kwaliteit Nature vernieuwd. - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Wij hebben onze tapijt kwaliteit Nature vernieuwd.

Wij hebben onze tapijt kwaliteit Nature vernieuwd. De Nature is vanaf nu leverbaar in 21 verschillende uitstraling en kleuren. Nature, de naam zegt... lees verder »

NIEUW: Marble – Tapijtcollectie - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUW: Marble – Tapijtcollectie

“Stijlvol en esthetisch” Inhakend op de trend van natuurlijke ruwe vloeren lanceert Interfloor een 2e betonlook tapijtkwaliteit, Marble. Een... lees verder »

Vinyl Dynamic Chips - Tapijt Paradijs Oude Pekela

Vinyl Dynamic Chips

Nu met een speciale introductieprijs van € 89,00 (normaal € 98,00) per strekkende meter op 400 cm breed (€ 22,25 per m²) inclusief... lees verder »

1 2 > »
NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer i... lees verder »

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie

“Gladde ongepolijste vloeren, strak & trendy“ De laatste trend vooruitzichten tonen dat gladde ongepolijste vloeren dé trend van 2018 zijn en dat de industriële look van beton en cement de k... lees verder »