Vinyl Dynamic Chips

Vinyl Dynamic Chips

Vinyl Dynamic Chips Tapijt Paradijs Oude Pekela

Nu met een speciale introductieprijs van € 89,00
(normaal € 98,00) per strekkende meter op 400 cm breed (€ 22,25 per m²) inclusief leggen.

Wederom een schitterende uitbreiding van de ongeëvenaarde Dynamic Collectie, de uiterst duurzame PVC vinyl kwaliteit Dynamic Chips. Een superieure collectie voor zowel residentieel als project gebruikt. Met alle eigenschappen van Interfloors unieke Black Tex Back, alom geprezen en dan ook de eerste en enige echte naadloze PVC vloer op 400 cm breed.
De stoere terrazzo achtige print kom je in 2018 vaker tegen, speels maar toch stijlvol. Terrazzo ontstaat wanneer kleine stukken en resten marmer in klei of cement worden gedrukt. Vervolgens worden deze na het drogen gepolijst waarbij een glad oppervlak met dit bijzondere motief ontstaat. Bij deze vinyl kwaliteit wordt dit effect geaccentueerd door ingestrooide harde PVC Chips die de kwaliteit extra sterk en slijtvast maken.
“Stoere terrazzo gelijkende uitstraling” – extra sterk en slijtvast”
De degelijke en stijlvolle Dynamic Chips is geschikt voor ruimtes met zeer intensief voetverkeer (tot klasse 23 / 32 / 41) Heeft een uitstekende antislip weerstand (tot klasse R10) en een goede akoestische en thermische isolatie. De toegepaste PU-beschermlaag geeft daarnaast meer krasbestendigheid en onderhoudsgemak.
Het resultaat is een projectvinyl met klasse 42-33-23 verkrijgbaar in 6 actuele kleuren als diepblauw, antraciet en wijnrood.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.