NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven.
Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd.
Van beton voor stoer industrieel tot hout voor huiselijk en landelijk. Een vloer van hoogwaardig PVC, die wel tegen een stootje kan en waar we je gerust 25 jaar garantie op durven geven.

Waarom een PVC-vloer?
1
Kindvriendelijk
Onze vloeren zijn bestand tegen speelgoed, vallende drinkbekers en stampende peuters. En heel fijn, PVC is geluiddempend en houdt alle voetjes lekker warm.

2
Onderhoudsgemak
Een vloer van Vivafloors is waterafstotend en slijtvast. Zo blijf je genieten van kwaliteit.

3
Duurzaam en veelzijdig
Met onze vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Al onze vloeren zijn Europees gecertificeerd, voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn 100% recyclebaar. Wel zo duurzaam.

4
Sfeervol
Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout of tegels te onderscheiden. Dus je ziet en voelt hetzelfde als echt hout of tegel, maar dan met de voordelen van PVC.

Wist je trouwens dat al onze PVC-vloeren geschikt zijn voor vloerverwarming?

De 7 voordelen van een PVC-vloer


https://www.vivafloors.nl/wp-content/uploads/2020/01/Industrieel-2e-beeld-scaled-1107x0-c-default.jpg

1. Veelzijdig
Met onze PVC-vloeren kun je alle kanten op. Van woonkamer tot keuken en van visgraat tot robuust eiken. Waar je dan ook van houdt, onze vloeren passen bij jouw leven.

2. Lange levensduur
Onze PVC-vloeren zijn ontzettend sterk en slijtvast. Hier durven we je gerust 25 jaar garantie op te geven. Een vloer van Vivafloors is een vloer die past bij jou leven.

3. Niet van echt te onderscheiden
Onze vloeren zijn nauwelijks van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Bijzonder, omdat ze wel van kunststof (PVC) zijn gemaakt. Door de realistische prints, matte afwerking en natuurlijke embossing zie én voel je het verschil nauwelijks.

4. Kind- en diervriendelijk
De kracht van onze vloeren zit in de uiteenlopende eigenschappen. Een Vivafloors vloer is bijzonder geluiddempend, vochtbestendig, voelt warm aan en is comfortabel. Handig als je stampende peuters, vallend speelgoed of blije viervoeters hebt.

5. Onderhoudsvriendelijk
PVC is makkelijk te onderhouden. Even stofzuigen, dweilen en klaar. Hier komt geen (hout)olie aan te pas, terwijl de vloer er wel uitziet als echt hout of steen. Lees meer over onderhoudsgemak.

6. Geschikt voor vloerverwarming
PVC-vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming. Het materiaal en de dikte zorgen ervoor dat de warmte goed geleid. De vloer wordt dus eerder warm en daardoor de ruimte ook. Zo heb je een optimaal rendement waarmee je flink wat energie kan besparen.

7. Volledig en onbeperkt recyclebaar
Onze vloeren zijn gemaakt van Virgin PVC. Dit is een pure PVC-soort die onbeperkt en makkelijk gerecycled kan worden. Een duurzame keuze waar je nog lang plezier van hebt.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.