NIEUW: Dynamic Wood-XXL – Vinylcollectie

NIEUW: Dynamic Wood-XXL – Vinylcollectie

NIEUW: Dynamic Wood-XXL – Vinylcollectie Tapijt Paradijs Oude Pekela

Revolutionaire planklengte van 200 cm!”

Dynamic Wood-XXL is een schitterende en ook revolutionaire uitbreiding van de ongeëvenaarde Dynamic Collectie, DÉ meest natuurgetrouwe en realistische PVC designvloer op 400 cm ooit geproduceerd!

Door de plank lengtes van maar liefst 200 cm lang en een rapport van 2 bij 2 meter, zijn herhalingen in het patroon nauwelijks waarneembaar en ontstaat een levensecht beeld waardoor deze comfortabele vinyl vloer bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer.
Deze grootformaat XXL planken passen in de trend van tegenwoordig van steeds robuustere planken vloeren. Dynamic Wood-XXL is verkrijgbaar in 6 natuurlijke houtdessins.

“Indrukwekkend en onovertroffen!”

De prachtige eikenhouten vloerdelen van Dynamic Wood-XXL creëren een rijk houten decor door de heldere kleuren, details en levendige structuren, waarbij de toegepaste Natural Look oppervlaktestructuur – in combinatie met de beschermende PU Laguer – zorgt voor nog meer diepte en scherpte van de ontwerpen: eigentijds wonen op het hoogste niveau.

Dynamic Wood-XXL is het resultaat van jarenlange ervaring en constante ontwikkeling: uniek en kwalitatief hoogwaardig. Net als de overige Dynamic vloeren voorzien van de exclusieve Interfloor Black Tex Backing met talloze special features. Comfortabel, praktisch en duurzaam. Geschikt voor het meest intensieve woongebruik en projectgebruik tot industrieel gebruik.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

29 juni 2020 - Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer... lees verder »

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie - Tapijt Paradijs Oude Pekela

NIEUW: Dynamic Cemento – Vinylcollectie

26 mei 2018 - “Gladde ongepolijste vloeren, strak & trendy“ De laatste trend vooruitzichten tonen dat gladde ongepolijste vloeren dé trend van 2018 zijn en dat de industriële look van beton en cement de... lees verder »