CORE tec de stoere laminaat vloer

CORE tec de stoere laminaat vloer

CORE tec de stoere laminaat vloer Tapijt Paradijs Oude Pekela

COREtec original is dé koploper in duurzame vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met zijn eigen unieke voordelen. De COREtec vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, te plaatsen op elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft.

COREtec vertegenwoordigd de volgende revolutie in luxe PVC. Het geheim van de COREtec is de kern, die gemaakt is uit gerecycled hout, bamboe, kalksteen en PVC. Deze gepatenteerde formule zorgt voor een kern die zo sterk is, dat de vloeren van COREtec uitermate geschikt zijn voor vochtige ruimten. Met de COREtec heeft u, gegarandeerd, geen last meer van het zwellen, uitzetten of krimpen van de vloer.

Elke COREtec plank heeft een kurken onderlaag. De kurk is een natuurlijk isolatiemateriaal wat zorgt voor een geluiddempend effect, een warmere vloer die van nature resistent is tegen, geur veroorzakende, schimmel en meeldauw. Er zijn geen dilitatiestrips nodig bij COREtec.

Meer informatie op: https://coretecfloors.com/nl-nl

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Nieuws.

VAKANTIESLUITING - Tapijt Paradijs Oude Pekela

VAKANTIESLUITING

23 december 2022 - Vakantiesluiting Vanaf 27 april tot en met 6 mei is onze winkel vanwege vakantie gesloten. De stofferingen gaan in deze periode gewoon door. Vanaf 7 mei kunt u onze winkel weer bezoeken. Graag tot... lees verder »

NIEUWE collectie PVC clickvloeren en dryback

29 juni 2020 - Een vloer van Vivafloors is de vloer die past bij jouw leven. Want of je nu een natuurliefhebber, hobbykok, huismus of dierenvriend bent, een vloer van Vivafloors past altijd. Van beton voor stoer... lees verder »